web analytics

Over W.M. Dekker

Mijn naam is Wesley M. Dekker, geboren te Rotterdam en getogen in het nabijgelegen Nieuwerkerk aan den IJssel. Een prima woonplaats voor mij, als bedrijfskundige, want het ligt middel in een van de meest bedrijvige regio’s van Nederland. En als er iets is dat mijn aandacht trekt, dan zijn het bedrijven. Niet zo gek ook, als derde generatie in het “managementvak”.

In het dagelijks leven verdien ik mijn geld als ondernemer/freelancer. Ik ben eigenaar van Het Reputatiebureau, een groeiend pr- en adviesbureau voor professioneel reputatiemanagement. Een vak waar ik, na mijn studie, ben “ingerold”. Maar ook een vak waar ik dagelijks nog veel energie uit haal. Niets is zo leuk als bedrijven helpen “beroemd te worden”. Want dat is eigenlijk de kern van mijn werk: zorgen dat er over jouw bedrijf gepraat wordt. Op een positieve manier uiteraard.

Op dit domein vond je voorheen mijn oude zakelijke website. Ik had mijn bedrijf immers, heel origineel, naar mezelf vernoemd. Tot ik op een zekere dag toe was aan iets anders. Ik wilde een naam die meer tot de verbeelding sprak en die minder zzp schreeuwde. En na een tijdje proberen kwam daar Het Reputatiebureau. Meer informatie over mijn professionele activiteiten vindt je op de bedrijfswebsite.
Maar na de naamswijziging raakte dit domein buiten gebruik. Toch wilde ik het houden. Niets is immers zo makkelijk als een .nl-tje van je eigen naam hebben. En zodoende heb ik het wel aangehouden. Met als doel erop te gaan bloggen. Gewoon over de dingen die ik leuk vind en die mij opvallen. Je vindt hier geen uitleggende artikelen of nieuwsberichten van mijn bedrijf. Die vindt je op die website al. Hier komt voorbij wat ik leuk, gek of opvallend vindt. Niet eens zo heel structureel, gewoon wanneer ik er zin in heb.

Ik hoop je van tijd tot tijd op mijn blog te mogen verwelkomen en dat je de berichten net zo graag leest, als ik ze schrijf. Tot bloggens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.