Over W.M. Dekker

Van harte welkom op mijn website. Mijn naam is Wesley M. Dekker, gepassioneerd bedrijfskundige en ondernemer. Op deze website neem ik je graag mee in de ervaringen die ik de moeite waard vind om met jou te delen.

In het dagelijks leven run ik Het Reputatiebureau, een gespecialiseerd bedrijfsadviesbureau. Mijn bedrijf ondersteunt bedrijven met raad en daad bij het opbouwen en, nog lastiger, vasthouden van een goede, passende reputatie.
Daarbij denk je wellicht direct aan communicatie en reclame. En dat is voor een deel waar. Zeker wat communicatie betreft. Maar er zit nog veel meer achter. Voor een goede reputatie is namelijk een veel groter begrip relevant: beleving.
Mijn bedrijf helpt bedrijven en professionals om de beleving zo te in te richten, dat deze iedere keer op nieuw tot de verbeelding spreekt, naar meer smaakt en uitnodigt tot delen en aanbevelen.

Op deze website plaats ik voornamelijke losse blogs en kleine projectjes, waarvan ik het leuk vindt om ze met geinteresseerden te delen. Nieuwe blogs vind je op de hoofdpagina en in het archief.

Wil je iets met me delen naar aanleiding van een artikel? Laat dan een reactie onder het bericht achter. Of stuur me een e-mail via het contactformulier op deze website.

Graag tot schrijvens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.